LAATU on yksi perusarvoistamme. Mielestämme vain laadukkaalla ja hyvin tehdyllä työllä on jatkuvuutta. Laadukas työ on tehty oikeilla menetelmillä ja materiaaleilla, ammattitaitoisesti suunnitelmien ja työselitysten mukaan. Meillä kaikki työntekijät noudattavat ohjeita parhaalla mahdollisella tavalla laadun varmistamiseksi.

 

 

LUOTETTAVUUS on pohjana kaikelle hyvälle kanssakäymiselle. Rakennus-alalla se tarkoittaa, että esimerkiksi märkätilojen vedeneristystyöt tehdään asianmukaisesti eikä pyritä säästämään väärissä paikoissa, jotta vältytään kosteus- ja homevaurioilta. Meillä luotettavuus merkitsee ammattitaitoa ja toimintavarmuutta, jolloin sopimukset ja aikataulut pitävät. Se tehdään, mitä on sovittu.

 

 

ASIAKASLÄHTÖISYYS kuvastaa palveluhaluamme. Asiakkaan tarpeet selvitetään ja niihin pyritään vastaamaan positiivisen asiakaspalvelun hengessä, joka rakennusalalla ei aina ole paras mahdollinen.

 

 

 

Toimintamme kulmakivet kiteytyvät seuraavin sanoin:

 

Ammattitaitoinen ja positiivinen henkilökunta, joka tekee laadukasta ja luotettavaa työtä asiakkaillemme, jolloin asiakas voi hyvillä mielin tilata toisenkin kerran palvelujamme.